Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Synes du, at børn er de vigtigste i verden? Så bliv vores kollega og vær med til at give børn en tryg og udviklende barndom.

 • Læs op

Indhold

  I vores dagtilbud er vi en masse engagerede medarbejdere og ledere, og vi går med glæde på arbejde hver dag - den glæde vil vi gerne dele med dig.

  Vi anstrenger os dagligt for:

  • at skabe inkluderende miljøer
  • et tæt og forpligtende forældresamarbejde
  • kompetenceudvikling af medarbejdere
  • vedvarende god ledelse.

   Vores indsatsområder er:

  • Stærkere Læringsfællesskaber: Alle medarbejdere fra alle afdelinger i fælles kompetenceforløb udarbejdet af magistraten for Børn og Unge. Vi arbejder datainformeret, professionelt og evaluerende med børnenes trivsel, læring og udvikling i centrum.
  • Styrket pædagogisk læreplan: En pædagogisk læreplan tydeliggør det pædagogiske fundament. Alle afdelinger arbejder med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan.
  • Overgange - KVAS/VITAL: Vi samarbejder med høj kvalitet om at skabe gode overgange for alle børn. Det sker i samarbejde med sundhedspleje, skole, internt og med forældre. Vi benytter KVAS/VITAL, når der er særlige behov.
  • Samskabelse med forældrene – herunder den daglige kommunikation. Forældrene er de vigtigste personer i et barns liv. Samarbejde mellem forældre og medarbejdere har afgørende betydning for barnets trivsel, læring og udvikling.
    

  Sådan søger du job hos os

  Vi er en del af Aarhus Kommune, hvor opslåede stillinger søges elektronisk på aarhus.dk/job.

  Du er dog altid velkommen til at sende en mail med en uopfordret ansøgning og et CV til den pædagogiske leder i den afdeling, du gerne vil arbejde i.

  Find vores kontaktoplysninger under kontakt os.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Studerende hos os

  Vi tager gerne et medansvar for at uddanne fremtidens dygtige pædagoger.

  I vores dagtilbud har vi stor erfaring med at have studerende i praktik. Vi er glade for at være med til at omsætte uddannelsens teori om arbejdet med børn til praksis ude i virkeligheden.

  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker praktik i en af vores afdelinger. 

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 

  Denne film er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan vi hænger sammen med skolen, klubben, Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.

  Sidst opdateret: 6. november 2023